Opskrift
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut euismod odio ac justo varius posuere. Nam semper eros erat, ut interdum ipsum maximus et. Vestibulum auctor libero vitae erat semper maximus. Ut a iaculis sapien. Vivamus ultricies, risus condimentum laoreet luctus, leo arcu laoreet quam,


Wok med kylling og grønsager
Ingredienser
- 450 g Kyllingebryst, skåret i tynde strimler
- 2 tsk Rød eller gul karry
- 1-2 Hvidløg
- 1 tsk Ingefær, fintrevet
- 1 Løg eller rødløg, skåret i tynde både
- 3 Gulerødder, skåret i tynde strimler
- 1 Rød peber, skåret i strimler
- 1 pose Sukkerærter
- 200 g Champignon, skåret i tynde skiver
- 1 dåse Kokosmælk
- 1 Lime
- Salt & peber
Til servering
- Forårsløg
- Cashewnødder eller peanuts
- Evt. koriander, soya og sød chilisovs
- Nudler eller ris
Fremgangsmåde
- Kom olie på en varm wokpande og tilsæt derefter kylling, karry og løg. Vend under omrøring, så det ikke brænder på.
- Skru ned på middelvarme og tilsæt hvidløg, ingefær og de resterende grønsager (undtagen peberfrugt og sukkerærter) og rør rundt i et par minutter mere.
- Tilsæt kokosmælk, lime, peberfrugt og sukkerærter.
- Smag til med salt & peber.
- Tag wokken af varmen, og anret wokretten med finhakket forårsløg, cashewnødder/peanuts, koriander og med ris eller nudler.
- Evt. smag til med soya eller sød chilisovs.
0 kommentarer